" BERSAMA MEREALISASIKAN WAWASAN "

MISI :- Melestarikan Sistem Pendidikan Yang Berkualiti Untuk Membangunkan Potensi Individu Bagi Memenuhi Aspirasi Negara :: VISI :- Pendidikan Berkualiti Insan Terdidik Negara Sejahtera :: MOTTO :- Cintai Ilmu Citakan Kecemerlangan :: PIAGAM PELANGGAN :- Memastikan Semua Murid Mendapat Pendidikan Yang Cemerlang Secara Holistik
Ingin maklumat info smk seri selayang dengan lebih mudah!!
hanya mempunyai aplikasi telegram di app store sila klik link ini https://telegram.me/smkseriselayang

semua guru, ibubapa , murid boleh dapatkan info dari pentadbir

PENGUMUMAN * Berita Terkini


MAKLUMAT UNTUK SEMUA:


* Perubahan email SMK Seri selayang bermula 30/09/2016 Semua email perlulah dialamatkan kepada email rasmi yang baru iaitu bea7612@moe.edu.my harap Maklum.

.

TERKINI

tiada makluman

INFO PENGUMUMAN

Pihak AJK Laman Web Sekolah memohon maaf sekiranya informasi & pengumuman yang dipaparkan pada muka laman ini kurang terperinci. Untuk pengetahuan semua, pengumuman di muka laman utama (frontpage @ home) laman web rasmi ini hanya bertindak sebagai sokongan kepada pengumuman sedia ada. Bagi memperolehi maklumat & pengumuman yang lebih tepat dan terperinci, sila rujuk, hadirkan diri atau baca pada perkara di bawah :Bagi para pelajar, segala maklumat terperinci berkaitan apa jua aktiviti yang akan, sedang dan telah berlangsung di sekolah SMK SERI SELAYANG sepanjang minggu akan diumumkan dari semasa ke semasa menerusi sistem siaraya (P.A. System) pada perhimpunan mingguan (hari Isnin sahaja) dan perhimpunan harian (setiap hari selain hari isnin) di tapak perhimpunan (Dataran SMEKSES). Bagi aktiviti / program rasmi sekolah, lazimnya surat edaran juga akan disebarkan oleh pihak sekolah kepada setiap murid (untuk makluman murid & ibu bapa / penjaga).
Bagi guru, segala maklumat berkaitan aktiviti / program / majlis dsb. yang membabitkan SMK SERI SELAYANG, boleh dirujuk terus pada PENOLONG KANAN PENTADBIRAN.

Tuesday, October 9, 2012

Doa mengiringi calon-calon ke dewan peperiksaan

Pada tanggal 9 Oktober 2012, debaran untuk semua calon PMR untuk anak-anak SMK Seri Selayang semakin kencang. Semua calon telah bersedia lengkap dengan segala peralatan serta slip peperiksaan bagi melayakkan mereka melangkah yakin bagi bertempur dengan soalan-soalan yang bakal dihadapi. Segala pesanan dan nasihat telah dibekalkan oleh ibubapa dan guru-guru yang meletakkan harapan menggunung untuk anak-anak terus berjuang hingga saat-saat terakhir. Sangat penting bagi setiap calon menggunakan sepenuh masa dalam waktu peperiksaan membaca soalan dan memilih jawapan yang paling tepat. Sila patuhi semua peraturan peperiksaan.  Jangan keluar awal atau tidur dalam dewan peperiksaan. Semak jawapan anda. Ingatlah bahawa masa depan anda di tangan anda sendiri. Semoga kejayaan menjadi milik anda.

senyuman penuh debaran


sila patuhi arahan


sudah bersedia
masih ada masapersediaan saat-saat akhirtunjuk arah agar tidak tersasar


calon-calon pmr

No comments:

Followers