" BERSAMA MEREALISASIKAN WAWASAN "

MISI :- Melestarikan Sistem Pendidikan Yang Berkualiti Untuk Membangunkan Potensi Individu Bagi Memenuhi Aspirasi Negara :: VISI :- Pendidikan Berkualiti Insan Terdidik Negara Sejahtera :: MOTTO :- Cintai Ilmu Citakan Kecemerlangan :: PIAGAM PELANGGAN :- Memastikan Semua Murid Mendapat Pendidikan Yang Cemerlang Secara Holistik
Ingin maklumat info smk seri selayang dengan lebih mudah!!
hanya mempunyai aplikasi telegram di app store sila klik link ini https://telegram.me/smkseriselayang

semua guru, ibubapa , murid boleh dapatkan info dari pentadbir

PENGUMUMAN * Berita Terkini


MAKLUMAT UNTUK SEMUA:


* Perubahan email SMK Seri selayang bermula 30/09/2016 Semua email perlulah dialamatkan kepada email rasmi yang baru iaitu bea7612@moe.edu.my harap Maklum.

.

TERKINI

tiada makluman

INFO PENGUMUMAN

Pihak AJK Laman Web Sekolah memohon maaf sekiranya informasi & pengumuman yang dipaparkan pada muka laman ini kurang terperinci. Untuk pengetahuan semua, pengumuman di muka laman utama (frontpage @ home) laman web rasmi ini hanya bertindak sebagai sokongan kepada pengumuman sedia ada. Bagi memperolehi maklumat & pengumuman yang lebih tepat dan terperinci, sila rujuk, hadirkan diri atau baca pada perkara di bawah :Bagi para pelajar, segala maklumat terperinci berkaitan apa jua aktiviti yang akan, sedang dan telah berlangsung di sekolah SMK SERI SELAYANG sepanjang minggu akan diumumkan dari semasa ke semasa menerusi sistem siaraya (P.A. System) pada perhimpunan mingguan (hari Isnin sahaja) dan perhimpunan harian (setiap hari selain hari isnin) di tapak perhimpunan (Dataran SMEKSES). Bagi aktiviti / program rasmi sekolah, lazimnya surat edaran juga akan disebarkan oleh pihak sekolah kepada setiap murid (untuk makluman murid & ibu bapa / penjaga).
Bagi guru, segala maklumat berkaitan aktiviti / program / majlis dsb. yang membabitkan SMK SERI SELAYANG, boleh dirujuk terus pada PENOLONG KANAN PENTADBIRAN.

Tuesday, October 9, 2012

Solat hajat,bacaan Yasin,tahlil dan motivasi untuk calon PMR dan SPM


Setelah berpenat lelah mengajar dan belajar  sepanjang tempoh pengajian,  pada tanggal 28 September 2012 ,semua warga  SMK Seri Selayang telah bersama-sama bersujud dan menadah tangan merafak keampunan dan doa agar dikurniakan kecemerlangan kepada semua calon PMR dan SPM tahun 2012.  Rayuan dan doa yang sarat dengan harapan telah dilafazkan oleh ustaz Wan Mohd Nor bin Wan Ahmad,ustaz jemputan daripada SMA Wilayah Persekutuan, diaminkan oleh semua hadirin. Semoga Allah merestui semua usaha telah telah dilaksanakan selama ini dan diganjari kejayaan yang sangat diimpikan. Kepada semua calon PMR dan SPM, teruskan perjuangan anda sehingga saat-saat terakhir. Jangan cepat berputus asa kerana Rahmat Allah s.w.t  seluas  langit dan bumi nanti anda. Kami para guru sentiasa mengiringi anda dengan doa yang tidak putus-putus. Akhir kata "SELAMAT MAJU JAYA"


Bacaan Yasin


Mencari keredhaan Allah


Motivasi yang sangat bertenaga


Khusyuk mendengar butiran mutiara nasihat

No comments:

Followers