" BERSAMA MEREALISASIKAN WAWASAN "

MISI :- Melestarikan Sistem Pendidikan Yang Berkualiti Untuk Membangunkan Potensi Individu Bagi Memenuhi Aspirasi Negara :: VISI :- Pendidikan Berkualiti Insan Terdidik Negara Sejahtera :: MOTTO :- Cintai Ilmu Citakan Kecemerlangan :: PIAGAM PELANGGAN :- Memastikan Semua Murid Mendapat Pendidikan Yang Cemerlang Secara Holistik
Ingin maklumat info smk seri selayang dengan lebih mudah!!
hanya mempunyai aplikasi telegram di app store sila klik link ini https://telegram.me/smkseriselayang

semua guru, ibubapa , murid boleh dapatkan info dari pentadbir

PENGUMUMAN * Berita Terkini


MAKLUMAT UNTUK SEMUA:


* Perubahan email SMK Seri selayang bermula 30/09/2016 Semua email perlulah dialamatkan kepada email rasmi yang baru iaitu bea7612@moe.edu.my harap Maklum.

.

TERKINI

tiada makluman

INFO PENGUMUMAN

Pihak AJK Laman Web Sekolah memohon maaf sekiranya informasi & pengumuman yang dipaparkan pada muka laman ini kurang terperinci. Untuk pengetahuan semua, pengumuman di muka laman utama (frontpage @ home) laman web rasmi ini hanya bertindak sebagai sokongan kepada pengumuman sedia ada. Bagi memperolehi maklumat & pengumuman yang lebih tepat dan terperinci, sila rujuk, hadirkan diri atau baca pada perkara di bawah :Bagi para pelajar, segala maklumat terperinci berkaitan apa jua aktiviti yang akan, sedang dan telah berlangsung di sekolah SMK SERI SELAYANG sepanjang minggu akan diumumkan dari semasa ke semasa menerusi sistem siaraya (P.A. System) pada perhimpunan mingguan (hari Isnin sahaja) dan perhimpunan harian (setiap hari selain hari isnin) di tapak perhimpunan (Dataran SMEKSES). Bagi aktiviti / program rasmi sekolah, lazimnya surat edaran juga akan disebarkan oleh pihak sekolah kepada setiap murid (untuk makluman murid & ibu bapa / penjaga).
Bagi guru, segala maklumat berkaitan aktiviti / program / majlis dsb. yang membabitkan SMK SERI SELAYANG, boleh dirujuk terus pada PENOLONG KANAN PENTADBIRAN.

Wednesday, October 16, 2013

Semangat VLE - FrogTokoh guru kami, En nik Mohd Azrul yang pakar ICT

Unit ICT sekolah telah mengadakan Bengkel VLE - Frog pada 3-9-13 (Selasa) bagi memberi pendedahan kepada semua guru tentang pengunaan Chrome Book yang diperuntukkan dari KPM, di samping meningkatkan kemahiran para guru dalam menguruskan VLE - FROG masing-masing.

Bengkel ini diadakan pada 10.30 pagi hingga 12.30 pagi untuk guru Sesi Pagi, sementara guru Sesi Pagi mrngikuti bengkel pada 2.00 petang hingga 4.30 petang. Semua guru yang hadir mengunjukkan minat dan semangat untuk belajar yang tinggi kerana mendapat bimbingan daripada En Nik Mohd Azrul, Juruteknik ICT sekolah yang sangat pakar dalam bidang ICT dan ramah mesra. Diharap selepas ini, guru-guru semua akan aktif dalam menggunakan VLE - FROG, baik untuk pengurusan kerja harian, mahupun untuk Pengajaran dan Pembelajaran.

No comments:

Followers