" BERSAMA MEREALISASIKAN WAWASAN "

MISI :- Melestarikan Sistem Pendidikan Yang Berkualiti Untuk Membangunkan Potensi Individu Bagi Memenuhi Aspirasi Negara :: VISI :- Pendidikan Berkualiti Insan Terdidik Negara Sejahtera :: MOTTO :- Cintai Ilmu Citakan Kecemerlangan :: PIAGAM PELANGGAN :- Memastikan Semua Murid Mendapat Pendidikan Yang Cemerlang Secara Holistik
Ingin maklumat info smk seri selayang dengan lebih mudah!!
hanya mempunyai aplikasi telegram di app store sila klik link ini https://telegram.me/smkseriselayang

semua guru, ibubapa , murid boleh dapatkan info dari pentadbir

PENGUMUMAN * Berita Terkini


MAKLUMAT UNTUK SEMUA:


* Perubahan email SMK Seri selayang bermula 30/09/2016 Semua email perlulah dialamatkan kepada email rasmi yang baru iaitu bea7612@moe.edu.my harap Maklum.

.

TERKINI

tiada makluman

INFO PENGUMUMAN

Pihak AJK Laman Web Sekolah memohon maaf sekiranya informasi & pengumuman yang dipaparkan pada muka laman ini kurang terperinci. Untuk pengetahuan semua, pengumuman di muka laman utama (frontpage @ home) laman web rasmi ini hanya bertindak sebagai sokongan kepada pengumuman sedia ada. Bagi memperolehi maklumat & pengumuman yang lebih tepat dan terperinci, sila rujuk, hadirkan diri atau baca pada perkara di bawah :Bagi para pelajar, segala maklumat terperinci berkaitan apa jua aktiviti yang akan, sedang dan telah berlangsung di sekolah SMK SERI SELAYANG sepanjang minggu akan diumumkan dari semasa ke semasa menerusi sistem siaraya (P.A. System) pada perhimpunan mingguan (hari Isnin sahaja) dan perhimpunan harian (setiap hari selain hari isnin) di tapak perhimpunan (Dataran SMEKSES). Bagi aktiviti / program rasmi sekolah, lazimnya surat edaran juga akan disebarkan oleh pihak sekolah kepada setiap murid (untuk makluman murid & ibu bapa / penjaga).
Bagi guru, segala maklumat berkaitan aktiviti / program / majlis dsb. yang membabitkan SMK SERI SELAYANG, boleh dirujuk terus pada PENOLONG KANAN PENTADBIRAN.

Wednesday, October 31, 2012

Lawatan Ke Pusat Sains Negara

PUSAT SAINS NEGARA !

Lawatan sambil belajar ke Pusat Sains Negara telah dijalankan pada 29 Oktober 2012. Seramai 146 orang murid terdiri daripada tingkatan 1 dan 3 telah mendapat manafaat daripada lawatan tersebut. Peibagai eksperimen telah dilakukan oleh murid-murid termasuklah berpeluang menyaksikan pameran DINASOUR yang menjadi tarikan utama. Terima kasih kepada Puan Zarinah binti Jantan yang telah mengatur agenda perjalanan ini. Tidak lupa juga kepada semua guru pengiring yang telah menjalankan tugas memantau keselamatan murid sepanjang tempoh lawatan. Semoga minat terhadap ilmu terutamanya berkaitan dengan SAINS dapat ditingkatkan dalam kalangan anak-anak SERI SELAYANG. 


Suasana di dalam bas

Ceria dalam perjalanan

Murid berdisiplin 


guru-guru pengiring

teruja mencuba semua eksperimen

No comments:

Followers