" BERSAMA MEREALISASIKAN WAWASAN "

MISI :- Melestarikan Sistem Pendidikan Yang Berkualiti Untuk Membangunkan Potensi Individu Bagi Memenuhi Aspirasi Negara :: VISI :- Pendidikan Berkualiti Insan Terdidik Negara Sejahtera :: MOTTO :- Cintai Ilmu Citakan Kecemerlangan :: PIAGAM PELANGGAN :- Memastikan Semua Murid Mendapat Pendidikan Yang Cemerlang Secara Holistik
Ingin maklumat info smk seri selayang dengan lebih mudah!!
hanya mempunyai aplikasi telegram di app store sila klik link ini https://telegram.me/smkseriselayang

semua guru, ibubapa , murid boleh dapatkan info dari pentadbir

PENGUMUMAN * Berita Terkini


MAKLUMAT UNTUK SEMUA:


* Perubahan email SMK Seri selayang bermula 30/09/2016 Semua email perlulah dialamatkan kepada email rasmi yang baru iaitu bea7612@moe.edu.my harap Maklum.

.

TERKINI

tiada makluman

INFO PENGUMUMAN

Pihak AJK Laman Web Sekolah memohon maaf sekiranya informasi & pengumuman yang dipaparkan pada muka laman ini kurang terperinci. Untuk pengetahuan semua, pengumuman di muka laman utama (frontpage @ home) laman web rasmi ini hanya bertindak sebagai sokongan kepada pengumuman sedia ada. Bagi memperolehi maklumat & pengumuman yang lebih tepat dan terperinci, sila rujuk, hadirkan diri atau baca pada perkara di bawah :Bagi para pelajar, segala maklumat terperinci berkaitan apa jua aktiviti yang akan, sedang dan telah berlangsung di sekolah SMK SERI SELAYANG sepanjang minggu akan diumumkan dari semasa ke semasa menerusi sistem siaraya (P.A. System) pada perhimpunan mingguan (hari Isnin sahaja) dan perhimpunan harian (setiap hari selain hari isnin) di tapak perhimpunan (Dataran SMEKSES). Bagi aktiviti / program rasmi sekolah, lazimnya surat edaran juga akan disebarkan oleh pihak sekolah kepada setiap murid (untuk makluman murid & ibu bapa / penjaga).
Bagi guru, segala maklumat berkaitan aktiviti / program / majlis dsb. yang membabitkan SMK SERI SELAYANG, boleh dirujuk terus pada PENOLONG KANAN PENTADBIRAN.

Tuesday, August 14, 2012

Program Awareness 1Bestari.net ,Sudah Bersedia ke ? Guru SMK Seri Selayang

Hari ini 13hb Ogos satu program awareness daripada pihak YTL mengenai projek YES 4G untuk sekolah yang diberi nama atau dikenali 1Bestari.net telah diperkenalkan, ini merupakan sesi yang kedua, sesi petama telah diadakan pada 8hb Ogos 2012.

Program ini telah dianjurkan oleh pihak JPN Selangor melalui Unit ICT JPN Selangor bersama pihak YES melibatkan hampir 200 buah sekolah yang terlibat dengan pemasangan struktur menara "1Bris" yang mana hangat dibincangkan ketika ini.


Selepas cuti raya Aidil-Fitri pihak sekolah akan mula dipanggil untuk program latihan penggunaan VLE Frog yang mana Malaysia merupakan satu-satunya negara dalam dunia yang akan menggunakan pendidikan atas talian seumpamanya dan akan menjadi contoh kepada negara-negara lain.


Taklimat - JPN Selangor - 8 Aug 2012

No comments:

Followers