" BERSAMA MEREALISASIKAN WAWASAN "

MISI :- Melestarikan Sistem Pendidikan Yang Berkualiti Untuk Membangunkan Potensi Individu Bagi Memenuhi Aspirasi Negara :: VISI :- Pendidikan Berkualiti Insan Terdidik Negara Sejahtera :: MOTTO :- Cintai Ilmu Citakan Kecemerlangan :: PIAGAM PELANGGAN :- Memastikan Semua Murid Mendapat Pendidikan Yang Cemerlang Secara Holistik
Ingin maklumat info smk seri selayang dengan lebih mudah!!
hanya mempunyai aplikasi telegram di app store sila klik link ini https://telegram.me/smkseriselayang

semua guru, ibubapa , murid boleh dapatkan info dari pentadbir

PENGUMUMAN * Berita Terkini


MAKLUMAT UNTUK SEMUA:


* Perubahan email SMK Seri selayang bermula 30/09/2016 Semua email perlulah dialamatkan kepada email rasmi yang baru iaitu bea7612@moe.edu.my harap Maklum.

.

TERKINI

tiada makluman

INFO PENGUMUMAN

Pihak AJK Laman Web Sekolah memohon maaf sekiranya informasi & pengumuman yang dipaparkan pada muka laman ini kurang terperinci. Untuk pengetahuan semua, pengumuman di muka laman utama (frontpage @ home) laman web rasmi ini hanya bertindak sebagai sokongan kepada pengumuman sedia ada. Bagi memperolehi maklumat & pengumuman yang lebih tepat dan terperinci, sila rujuk, hadirkan diri atau baca pada perkara di bawah :Bagi para pelajar, segala maklumat terperinci berkaitan apa jua aktiviti yang akan, sedang dan telah berlangsung di sekolah SMK SERI SELAYANG sepanjang minggu akan diumumkan dari semasa ke semasa menerusi sistem siaraya (P.A. System) pada perhimpunan mingguan (hari Isnin sahaja) dan perhimpunan harian (setiap hari selain hari isnin) di tapak perhimpunan (Dataran SMEKSES). Bagi aktiviti / program rasmi sekolah, lazimnya surat edaran juga akan disebarkan oleh pihak sekolah kepada setiap murid (untuk makluman murid & ibu bapa / penjaga).
Bagi guru, segala maklumat berkaitan aktiviti / program / majlis dsb. yang membabitkan SMK SERI SELAYANG, boleh dirujuk terus pada PENOLONG KANAN PENTADBIRAN.

Friday, August 10, 2012

Bayaran zakat fitrah dan majlis khatam Al Quran

Ramadhan al mubarak telah hampir sampai ke penghujungnya. Justeru itu, Panitia Pendidikan Islam akan menganjurkan dua buah program sempena penutup aktiviti Ihya' Ramadhan sepanjang bulan barakah ini.
Berikut adalah program yang telah dirancang dan akan dilaksanakan pada minggu hadapan :

1. Bayaran zakat fitrah
    Hari      : Isnin
    Tarikh   : 13 Ogos 2012
    Tempat : Surau Al Ikhlas

2.  Majlis khatam Al Quran, tahlil dan penyerahan sumbangan hari raya
    Hari     : Rabu
    Tarikh  : 15 Ogos 2012
    Tempat: Surau al Ikhlas

Semua warga sekolah dijemput hadir. Bagi sesiapa yang ingin menyerahkan sumbangan untuk program ( 2 ), boleh mengambil borang tahlil dan sumbangan daripada Ustazah Najwa ( sesi pagi ) dan Ustazah Azlina ( sesi petang ).
Borang yang telah lengkap diisi hendaklah dikembalikan semula pada guru-guru di atas selewat-lewatnya hari Selasa, 14 Ogos 2012.
Semoga segala usaha kita diberkati Allah.
Insya Allah..

no preview
  

No comments:

Followers