" BERSAMA MEREALISASIKAN WAWASAN "

MISI :- Melestarikan Sistem Pendidikan Yang Berkualiti Untuk Membangunkan Potensi Individu Bagi Memenuhi Aspirasi Negara :: VISI :- Pendidikan Berkualiti Insan Terdidik Negara Sejahtera :: MOTTO :- Cintai Ilmu Citakan Kecemerlangan :: PIAGAM PELANGGAN :- Memastikan Semua Murid Mendapat Pendidikan Yang Cemerlang Secara Holistik
Ingin maklumat info smk seri selayang dengan lebih mudah!!
hanya mempunyai aplikasi telegram di app store sila klik link ini https://telegram.me/smkseriselayang

semua guru, ibubapa , murid boleh dapatkan info dari pentadbir

PENGUMUMAN * Berita Terkini






MAKLUMAT UNTUK SEMUA:


* Perubahan email SMK Seri selayang bermula 30/09/2016 Semua email perlulah dialamatkan kepada email rasmi yang baru iaitu bea7612@moe.edu.my harap Maklum.

.

TERKINI

tiada makluman









INFO PENGUMUMAN

Pihak AJK Laman Web Sekolah memohon maaf sekiranya informasi & pengumuman yang dipaparkan pada muka laman ini kurang terperinci. Untuk pengetahuan semua, pengumuman di muka laman utama (frontpage @ home) laman web rasmi ini hanya bertindak sebagai sokongan kepada pengumuman sedia ada. Bagi memperolehi maklumat & pengumuman yang lebih tepat dan terperinci, sila rujuk, hadirkan diri atau baca pada perkara di bawah :



Bagi para pelajar, segala maklumat terperinci berkaitan apa jua aktiviti yang akan, sedang dan telah berlangsung di sekolah SMK SERI SELAYANG sepanjang minggu akan diumumkan dari semasa ke semasa menerusi sistem siaraya (P.A. System) pada perhimpunan mingguan (hari Isnin sahaja) dan perhimpunan harian (setiap hari selain hari isnin) di tapak perhimpunan (Dataran SMEKSES). Bagi aktiviti / program rasmi sekolah, lazimnya surat edaran juga akan disebarkan oleh pihak sekolah kepada setiap murid (untuk makluman murid & ibu bapa / penjaga).
Bagi guru, segala maklumat berkaitan aktiviti / program / majlis dsb. yang membabitkan SMK SERI SELAYANG, boleh dirujuk terus pada PENOLONG KANAN PENTADBIRAN.

Wednesday, July 18, 2012

Aktiviti Panitia Sivik dan Kewarganegaraan






















Pada 18 Julai 2012, Panitia Sivik dan Kewarganegaraan telah berjaya mengadakan program Khidmat Masyarakat untuk murid tingkatan 4. Bertemakan "Makanan Darurat", panitia ini di bawah pimpinan Pn Zarina binti Jantan telah menjadikan subjek ini sangat menarik. Menu yang berasaskan keledek, pisang, keladi dan ubi kayu, murid-murid tingkatan 4 SMK Seri Selayang berjaya menghasilkan juadah yang sempurna dan enak sekali. Tahniah kepada semua guru-guru Sivik  dan murid-murid tingkatan 4 yang telah berjaya menunjukkan kesungguhan serta komitmen yang tinggi dalam menjayakan program. Ucapan Syabas daripada GKMP Kemanusiaan untuk Panitia Sivik dan Kewarganegaraan kerana telah berjaya menjadi pengajaran dan pembelajaran subjek ini hidup dan menarik. Semoga program ini dapat diteruskan dan dibuat penambahbaikan untuk masa akan datang.

No comments:

Followers