" BERSAMA MEREALISASIKAN WAWASAN "

MISI :- Melestarikan Sistem Pendidikan Yang Berkualiti Untuk Membangunkan Potensi Individu Bagi Memenuhi Aspirasi Negara :: VISI :- Pendidikan Berkualiti Insan Terdidik Negara Sejahtera :: MOTTO :- Cintai Ilmu Citakan Kecemerlangan :: PIAGAM PELANGGAN :- Memastikan Semua Murid Mendapat Pendidikan Yang Cemerlang Secara Holistik
Ingin maklumat info smk seri selayang dengan lebih mudah!!
hanya mempunyai aplikasi telegram di app store sila klik link ini https://telegram.me/smkseriselayang

semua guru, ibubapa , murid boleh dapatkan info dari pentadbir

PENGUMUMAN * Berita Terkini


MAKLUMAT UNTUK SEMUA:


* Perubahan email SMK Seri selayang bermula 30/09/2016 Semua email perlulah dialamatkan kepada email rasmi yang baru iaitu bea7612@moe.edu.my harap Maklum.

.

TERKINI

tiada makluman

INFO PENGUMUMAN

Pihak AJK Laman Web Sekolah memohon maaf sekiranya informasi & pengumuman yang dipaparkan pada muka laman ini kurang terperinci. Untuk pengetahuan semua, pengumuman di muka laman utama (frontpage @ home) laman web rasmi ini hanya bertindak sebagai sokongan kepada pengumuman sedia ada. Bagi memperolehi maklumat & pengumuman yang lebih tepat dan terperinci, sila rujuk, hadirkan diri atau baca pada perkara di bawah :Bagi para pelajar, segala maklumat terperinci berkaitan apa jua aktiviti yang akan, sedang dan telah berlangsung di sekolah SMK SERI SELAYANG sepanjang minggu akan diumumkan dari semasa ke semasa menerusi sistem siaraya (P.A. System) pada perhimpunan mingguan (hari Isnin sahaja) dan perhimpunan harian (setiap hari selain hari isnin) di tapak perhimpunan (Dataran SMEKSES). Bagi aktiviti / program rasmi sekolah, lazimnya surat edaran juga akan disebarkan oleh pihak sekolah kepada setiap murid (untuk makluman murid & ibu bapa / penjaga).
Bagi guru, segala maklumat berkaitan aktiviti / program / majlis dsb. yang membabitkan SMK SERI SELAYANG, boleh dirujuk terus pada PENOLONG KANAN PENTADBIRAN.

Wednesday, October 7, 2009

JAWATANKUASA PIBG 2012/2013


Persatuan Ibubapa dan Guru (PIBG) SMK Seri Selayang baru-baru ini telah mengadakan Mesyuarat Agung pada 2013. Jawatan YDP kini disandang oleh En.Zulkefli Bin Mohd Darlis. PIBG merupakan satu jawatankuasa yang sangat penting bagi mengeratkan hubungan semasa guru dan para ibubapa. Melalui kerjasama ini, pihak sekolah dalam merancang pelbagai program bagi meningkatkan prestasi akademik serta akhlak para pelajar SMK Seri Selayang 

JAWATANKUASA PIBG SMK SERI SELAYANG SESI 2013-2014

Penasihat:
Encik Samsuki Bin Sudin

Yang DiPertua:
Encik Zulkefli Bin Mohd Darlis

Naib Yang DiPertua:
Encik Shanmugam A/l Lechumanan

Setiausaha :
Puan Hjh. Maryana Binti Marpani

Bendahari :
Puan Iza Rozwanie Binti Zakaria

Juruaudit :
Puan Nik Asni Ezlina Binti Izani

Juruaudit :
Encik Khairiri

AJK:

Encik Nagarajah
Puan Chia Che Ngin
Encik Ganasan A/l Ranggayah
Encik Azid Bin Jusoh
Encik Ahmad Firdaus Bin Wan Teh
Encik Mohd Salleh Bin Nasamudin
Puan Lauyah Binti Mahwi
Puan Krishna A/p Kaniappan
Puan Hjh. Sharizan Binti Sulaiman
Puan Nur Syeila Binti Sabari
Puan. Nor Raba'a Binti Mat Noor
Puan Noor Azwa Binti Mohamed Noor
Puan Zarinah Binti Jantan

No comments:

Followers