" BERSAMA MEREALISASIKAN WAWASAN "

MISI :- Melestarikan Sistem Pendidikan Yang Berkualiti Untuk Membangunkan Potensi Individu Bagi Memenuhi Aspirasi Negara :: VISI :- Pendidikan Berkualiti Insan Terdidik Negara Sejahtera :: MOTTO :- Cintai Ilmu Citakan Kecemerlangan :: PIAGAM PELANGGAN :- Memastikan Semua Murid Mendapat Pendidikan Yang Cemerlang Secara Holistik
Ingin maklumat info smk seri selayang dengan lebih mudah!!
hanya mempunyai aplikasi telegram di app store sila klik link ini https://telegram.me/smkseriselayang

semua guru, ibubapa , murid boleh dapatkan info dari pentadbir

PENGUMUMAN * Berita Terkini


MAKLUMAT UNTUK SEMUA:


* Perubahan email SMK Seri selayang bermula 30/09/2016 Semua email perlulah dialamatkan kepada email rasmi yang baru iaitu bea7612@moe.edu.my harap Maklum.

.

TERKINI

tiada makluman

INFO PENGUMUMAN

Pihak AJK Laman Web Sekolah memohon maaf sekiranya informasi & pengumuman yang dipaparkan pada muka laman ini kurang terperinci. Untuk pengetahuan semua, pengumuman di muka laman utama (frontpage @ home) laman web rasmi ini hanya bertindak sebagai sokongan kepada pengumuman sedia ada. Bagi memperolehi maklumat & pengumuman yang lebih tepat dan terperinci, sila rujuk, hadirkan diri atau baca pada perkara di bawah :Bagi para pelajar, segala maklumat terperinci berkaitan apa jua aktiviti yang akan, sedang dan telah berlangsung di sekolah SMK SERI SELAYANG sepanjang minggu akan diumumkan dari semasa ke semasa menerusi sistem siaraya (P.A. System) pada perhimpunan mingguan (hari Isnin sahaja) dan perhimpunan harian (setiap hari selain hari isnin) di tapak perhimpunan (Dataran SMEKSES). Bagi aktiviti / program rasmi sekolah, lazimnya surat edaran juga akan disebarkan oleh pihak sekolah kepada setiap murid (untuk makluman murid & ibu bapa / penjaga).
Bagi guru, segala maklumat berkaitan aktiviti / program / majlis dsb. yang membabitkan SMK SERI SELAYANG, boleh dirujuk terus pada PENOLONG KANAN PENTADBIRAN.

Friday, January 29, 2010

Bulan Pusat Sumber

Oleh: admin Smekses
Gambar oleh: Paradigma Smekses


SELAYANG, 1 Februari 2010 (Smekses) —Bulan Pusat Sumber SMEKSES yang bertemakan ‘Masyarakat Berilmu, Masyarakat Gemilang’ ini telah diadakan pada 01 hingga 25 Februari 2010 di tapak perhimpunan sekolah. Program ini dirasmikan oleh Pn. Wan Saberina bt. Wan Musa untuk sesi pagi manakala sesi petang pula dirasmikan oleh Pn. Hjh. Saimah.Objektif program ini diadakan adalah untuk mengasah dan mencungkil bakat pelajar serta mewujudkan kerjasama antara guru dan pelajar. Ia juga dapat menanam semangat berdaya saing untuk menimba ilmu di kalangan pelajar.


Pelbagai aktiviti telah diadakan, antaranya adalah kuiz spontan, penghasilan buku skrap, pembinaan power point, jualan coklat, kuiz bertulis dan macam-macam lagi.No comments:

Followers